Transforming Buildings Foundations Into Local Renewable Energy Sources

Dragi colegi,

Avem plăcerea de a te invita la workshopul "Transforming Buildings Foundations Into Local Renewable Energy Sources" pe care îl organizăm săptămâna viitoare cu ocazia întâlnirii Asociației ELGIP (European Geotechnical Institutes Platform).

ELGIP reprezintă o platformă de institute de cercetare pe domeniul geotehnicii și care este structurată pe mai multe grupuri de lucru (Energy Geostructures, Climate Change, Sustainability, etc.). În cadrul activităților la nivelul grupurilor de lucru, se lucrează la comun pe diverse teme din domeniul ingineriei geotehnice cu cercetători de la Universitățile și Centrele de cercetare membre ELGIP. Împreună cu ei, de-a lungul anilor am scris contracte de cercetare împreună și am aplicat pe diverse call-uri de finanțare și de asemenea avem articole scrise împreună ca și rezultat al activităților din cadrul grupurilor de lucru. https://elgip.org/

Pentru prima data, anul acesta, are loc la Cluj întâlnirea ELGIP și ne bucurăm că vom primi la noi la Facultatea de Construcții din Cluj, peste 15 profesori și cercetători de la diferite centre de cercetare din domeniul ingineriei geotehnice.

Întâlnirea ELGIP de la Cluj este organizată împreună cu colegii Vasile Fărcaș și Denisa Pasca.

Workshop-ul va alea loc în data de 19 Septembrie ora 14:00, în Aula Tertea.

Vă așteptăm cu mare drag!

O zi frumoasă!

Iulia Prodan

_____________________________________

Iulia Prodan, Phd.

University Lecturer,

Soil Mechanics Laboratory,

Department of Structures,

Technical University of Cluj-Napoca, Romania.

iulia.prodan@dst.utcluj.ro

Go back