Concursul Profesional Ştiinţific Studenţesc de Rezistenţa Materialelor „C. C. Teodorescu”

Contact

Departament: Mecanica Constructiilor Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii
Sala 204/B, Etaj 2, Str. Constantin Daicoviciu, nr 15, Cladirea Turn, Facultatea de Constructii Cluj Napoca
Email: Mircea.Botez[at]mecon.utcluj.ro
Email: Marius.Buru[at]mecon.utcluj.ro

Anunturi

Testimoniale

Miron Aura-Georgeta
(Locul I Faza Națională - 2017):

“Concursul de Rezistența Materialelor a reprezentat pentru mine o provocare care a necesitat multa munca si ambiție. Am avut parte de o pregătire excelenta in cadrul căreia am reușit sa învăț lucruri pe care orele de la facultate nu le puteau cuprinde. Concursul RM te învață sa fii ordonat, sa ai o gândire cat mai logica si sa rezolvi cat mai repede problemele.
Încurajez participarea studenților in număr cat mai mare, deoarece este o experiența din care ai numai de câștigat.” 

 

 

Onițiu Alexandru-Ion
(Locul I Faza Națională - 2016)

“Bazele meseriei pe care am ales-o, cea de inginer constructor, sunt puse de o disciplină care la început poate să pară dificilă, greu de digerat și înțeles. Însă pe măsură ce aprofundezi Rezistența Materialelor începi să înțelegi frumusețea și logica din spatele ei. Astfel, am ales să mă implic în ceea ce urma să îmi definească anul 2 de facultate, Concursul de Rezistența Materialelor “C.C. Teodorescu”.
Sub îndrumarea asistenților Mircea Botez și Marius Buru, timp de un semestru, vineri de vineri, împreună cu colegii cu care am participat la concurs, făceam exerciții care la început păreau imposibil de rezolvat, dar deveneau din ce în ce mai accesibile.
Lunile de muncă s-au concluzionat în cel mai frumos mod posibil, dovedind din nou performanța academică clujeană și calitatea cadrelor didactice: câștigătorii locurilor 1,2 și 4.
Nopțile fără prea mult somn, zilele cu prea multe momente de inerție, drumul interminabil cu trenul până la București, un oraș plin de studenți ambițioși, toate s-au adunat într-un singură experiență, demnă de povestit.”

Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter