Logo Constructii

Facultatea de Construcții

Contact

Testul de limba engleza pentru candidatii admisi la Inginerie civila care doresc sa urmeze specializarea Costructii civile, industriale si agricole (in limba engleza)

Stimati studenti.
Studenţii admişi în anul I care doresc să urmeze cursurile cu predare în limba engleză, vor susține un test de limbă.Testul de limba engleza va avea loc LUNI, 28.09.2020, dupa deschiderea anului universitar.

Modalitatea de desfasurare (online sau onsite), ora si locatia vor fi anuntate ulterior.

Va rugam sa urmariti site-ul Facultatii de Constructii.

- Cei care dețin certificate de competență lingvistică recunoscute internațional, de nivel minim B2 sau echivalent (Cambridge, IELTS, LCCI s.a.), conform Regulamentului de admitere licență în UTCN 2020 (art.24), sunt scutiți de susținerea testului de limbă. Aceștia trebuie să aducă la secretariatul facultății certificatul în original și în copie  (autentificarea se face pe loc), până cel târziu joi, 24 septembrie, ora 13.00, pentru a primi avizul Departamentului de Limbi moderne și comunicare. Lista nominală a candidaților posesori de certificate care NU au primit avizul de specialitate al departamentului și care TREBUIE să susțină testul de limbă, se face public pe site-ul facultății în data de vineri, 25 septembrie, ora 16.

- Testul este organizat de către Departamentul de Limbi moderne din universitate și vizează verificarea capacităţii de înţelegere și abilitatea de scriere corectă a unui text precum şi acurateţea exprimării.


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter