Logo Constructii

Facultatea de Constructii

In atentia candidatilor admisi la domeniul Inginerie civila care vor sa urmeze studiile in limba engleza

Studenții sunt selectați după admiterea din luna iulie și septembrie.

Selecția se face pe baza unui test, de limba engleză generală, prin care se verifică capacitatea de înțelegere și abilitatea de scriere corectă a unui text, precum și acuratețea exprimării. În vederea selectării studenților din anul I care vor să urmeze studiile la specializarea Construcţii civile, industriale şi agricole (în limba engleză), Departamentul de Limbi Moderne și Comunicare din UTCN organizează susținerea testului scris de limba engleză în data de 30.09.2016, ora 13:00, sala AII,în clădirea UTC-N din str. Bariţiu nr.25.

Testul de limba engleză este obligatoriu pentru toți candidații care doresc să studieze la programul în limba engleză, fiind vorba de un test de plasare în grupe. De aceea nu se recunosc certificate interne sau internaționale de limba engleză.

Bibliografia recomandată pentru acest test este cea de la bacalaureat (2016). Sunt valabile toate manualele de limba engleză pentru bacalaureat, în special cele de clasele a XI-a și a XII-a.

Modelul testului din anii trecuţi se găsește la link-ul: http://www.utcluj.ro/media/documents/2014/model_test_limba_engleza.pdf.

Inscrierea se fac la Secretariat - Facultatea de Constructii (str.C.Daicoviciu nr.15).

Plata testului se face la Casieria UTCN (20 lei).

Fiecare candidat se va prezenta la testul de limba engleză cu actul de identitate (carte de identitate sau pașaport) și cu chitanța doveditoare a efectuării plății testului.

 

 

                Director Departament Limbi Moderne și Comunicare,

                                Conf. dr.Monica IOANI


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter