Erasmus +,18 Mai, ora 13, Clubul Cultural Studentesc : Hora ErasmusVa invitam cu drag la evenimentul organizat de Biroul Erasmus+ pentru studenții Erasmus și studenții internaționali, în data de 18 mai 2018, la Clubul Cultural Studențesc ( complex Observator), ora 13.00 ( vineri,  a doua zi după Festivitatea Absolvenților).


In dorința de a le face cunoscute studenților din alte tari dansurile noastre populare și de a-i apropia de tradițiile românești,  cu ajutorul ansamblului  artistic "Romanasul" și al rețelei Buddy Network,  am organizat aceasta întâlnire denumita "Hora Erasmus". Studenții străini  vor putea învață câteva dansuri populare sub îndrumarea celor din ansamblul "Romanasul" si cei care doresc sunt invitați chiar sa îmbrace costume populare romanești (zona Năsăud și Maramureș), puse la dispoziție tot de membrii ansamblului.

Va așteptam deci cu drag alături de studenții dvs străini. Vom putea discuta astfel mai putin oficial ( la o masa tip "bufet" tradițională românească) atât cu studenții cât și noi intre noi.

Pagina evenimentului           https://www.facebook.com/events/571157319924929/ 


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter