CONSENS 13-24 martie 2017 - ASCUT

#învațăsăconstruiești

 

Organizat la nivelul Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, dorim să aducem atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor.

De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente lui, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru că, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă. Prin cadrul platformei http://www.ascut.ro/cariere studenții își pot găsi un loc de muncă, practică sau internship.

 


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter