Crosul Universității Tehnice (Crosul UT) - 6 aprilie

Dragi studenți,


Crosul Universității Tehnice (Crosul UT) este un proiect de tradiție marca OSUT Cluj (Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), organizat semestrial. Acest eveniment este o competiție de alergare, pe o distanță de 6 km. Prin intermediul proiectului, se promovează un stil de viață sănătos atât în rândul studenților, cât și în rândul comunității clujene. La finalul evenimentului, suma rămasă în urma organizării va fi donată.

 

Ediția din acest an va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 20:00, în Parcul Central "Simion Bărnuțiu" din Cluj-Napoca. Ne dorim să facem un bine, la finalul evenimentului, ajutând Asociația Little People România. Cu o experiență de 20 de ani în programe dedicate pacienților, asociația oferă o serie de servicii de suport emoțional de înaltă calitate în mediul clinic, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer și sprijin material oferit secțiilor de oncopediatrie.

Programul de suport al pacienţilor a fost elaborat pentru a crea un standard de calitate a intervențiilor psihosociale oferite copiilor, tinerilor bolnavi de cancer și familiilor acestora.

 

Evenimentul împreună cu detaliile de înscriere pot fi găsite la

link-ul următor: https://www.facebook.com/share/p/RzKTxvqoQfNRCWxN/?mibextid=WC7FNe


#OSUTCJ #weAreUTCN #CrosulUT"

Go back