MESAJ DE INTERES GENERAL PENTRU UTILIZATORII SERVICIILOR MICROSOFT OFFICE 365 DIN UTCN

                * Modificarea alias-ului contului de autentificare la serviciile Office

365 PENTRU CADRELE DIDACTICE, DIDACTICE ASOCIATE, DOCTORANZI SI STAFF-UL UTCN DIN @UTCLUJ.DIDATEC.RO, ÎN @CAMPUS.UTCLUJ.RO se va realiza în perioada 16, 17 AUGUST 2021.

                * Toți utilizatorii CADRE DIDACTICE, DIDACTICE ASOCIATE SI STAFF-UL UTCN a cărui username nu respectă regula PRENUME.NUME vor avea modificat automat numele de utilizator pentru a respecta regula generală. De asemenea, vor fi luate in calcul actualizarile de nume in conformitate cu schimbarile de stare civila care au fost semnalate in baza de date a DRU.

                * După modificarea alias-urilor accesul la serviciile Office 365 se va modifica DIN _username@utcluj.didatec.ro_ ÎN USERNAME@CAMPUS.UTCLUJ.RO pentru PENTRU CADRELE DIDACTICE, DIDACTICE ASOCIATE, DOCTORANZI SI STAFF-UL UTCN, cu menținerea neschimbată a parolei.

În intervalul menționat 16, 17 august 2021 există posibilitatea ca accesul la serviciile M365 să fie limitat pentru anumite intervale de timp. Propagarea/sincronizarea completă a modificărilor în tot mediul

M365 a modificărilor operate (inclusiv display name, etc.) se face în

48 de ore de la finalizarea procesului. Se recomandă tuturor utilizatorilor deconectarea de la toate serviciile M365 (web, desktop, mobile, licență Office365, etc.) si reconectarea in conformitate cu detaliile de la punctele 2 si 3.

Dacă există PROBLEME DE CONECTARE după data de 17 AUGUST 2021, ORA

18:00 – vă rugăm să ne contactați la adresa suport@utcluj.didatec.ro

Echipa eCampus UTCN

Leave a Comment